The Home of Oracle Application Express Solutions

News

APEXhome
arrangerte lunsjseminar om Application Express hos Oracle Norge torsdag 8. oktober 2009 på Lysaker. Det var ca. 25 deltagere på denne konferansen,  det var alt fra utviklere til sluttbrukere i diverse bedrifter og organisasjoner.
Seminaret staret kl. ni med en innledning av daglig leder Frode Skjemstad som fortalte litt om fima og vårt ny satsingområde. Senere var det founder Jon Trøstheim som overtok roret og førte oss sikkert igjennom ett 3 timers seminar.

Jon startet med å forteller litt om historien til Application Express fra starten i 2004 frem til i dag. Han kunne også fortelle at for å komme i gang med APEX så behøver det faktisk ikke koste noen ting, APEX leveres gratis fra Oracle i en såkalt "No cost option". Videre fikk vi en grundig demonstrasjon av hvilken mulighet som finnes i APEX, alt ifra hvordan du selv kan bygge dine egne applikasjoner til større løsninger. Tilslutt fikk vi en gjennom gang av nyhetene i APEX 4.0 som etter all sannsynelighet vil bli sluppet ut på nyåret. Seminaret ble avsluttet med lunsj og en prat over bordet i kantina til Oracle Norge.